Găsești util site-ul nostru?

Dă-ne un like pe Facebook!

Disclaimer

Daca ti-ai gasit pe acest site propriul numar de telefon nu te panica... chill. :-) Site-ul "contine" (generate) mai mult sau mai putin toate numerele de telefon din Romania. Deci la mijloc e un algoritm automat.

Cel mai probabil pe "pagina ta" vor fi afisate informatii generice gen judetul in care locuiesti (in cazul telefonului fix) sau reteaua mobila din care faci parte (pentru numerele mobile). Cu alte cuvinte, banalitati evidente...

Totusi, sunt sanse sa fi observat ca CineSuna.info permite si completarea paginilor cu informatii aditionale – gen nume sau localitate. De ce? Fiindca la urma urmei sloganul site-ului este "Afla cine te-a sunat". De aceea este *posibil* (sanse totusi mici) ca pe pagina telefonului tau sa apara spre exemplu alte informatii despre tine – publicate de diversi.

Daca ai temeri cu privire la intimitate sau observi ca cineva ti-a completat profilul in mod abuziv – posibil cu date false – iti recomandam sa-ti stergi profilul. Odata un telefon sters, nu se mai poate adauga pe site, nici completa cu alte date. Cu alte cuvinte, ramane sters.

Ok, cum ma sterg din baza de date?

E foarte simplu. Pe pagina cu numarul de telefon sunt doua butoane – unul de editare, altul de stergere. Foloseste-le cu incredere! ;-)

Altceva?

Da. Atat stergerea cat si editarea se fac instant, nu necesita aprobare.

Pentru siguranta si evitarea unor acte de huliganism, rasism, xenofobie etc., operatiile de editare si stergere vor fi logate si sunt *reversibile* la nivel de admin.

Orice mizerii – injurii, defaimari s.a.m.d. sunt interzise. Daca vom observa astfel de "completari" la profilele de pe site, le vom anula.