0732551083 | Vodafone, România

Cine sună de la 0732551083?
Cine deține numărul 0732 551 083?

0732551083 este un număr de telefon mobil din rețeaua Vodafone din România.

  • 20 × Număr serios
  • 12 × Capcană cost
  • 1 × Identitate ascunsă
  • 1 × Alt motiv
Dubios
0732551083
Nedemn de încredere Demn de încredere 3,2
Rating: 3,2 din 5 (din 34 recenzii)

Ai fost apelat de 0732 551 083 sau ai primit un SMS sau Fax de la acest număr?

Descrie incidentul, pe cât posibil fără a divulga informații private despre tine sau apelant.

Informații despre 0732551083

Prefix: 732

Rețea: Vodafone

Tip telefon: Mobil

Zonă: România

Portat în altă rețea: verifică


Format național: 0732 551 083, 0732.551.083, 0732-551-083

Format internațional: +40 732 551 083, +40732551083

Localizare pe hartă

34 recenzii

Adaugă recenzie
Număr serios
Capcană cost
NUUUUU NU NU NU NU. UN MARE NUUU
-1
Număr serios
Sunt foarte multumit de promptitudinea acestei firme..astazi am finalizat de facut mobilierul la casa!!
Număr serios
Eu am fost foarte mulțumită de această firmă..
Identitate ascunsă
Va multumesc tuturor care ati impartasit experientele voastre negative in legatura cu acest individ dubios si, pana la urma, escroc si hot dupa cum ati dovedit, din pacate, prin experienta voastra si paguba voastra.

Eu am gasit o reclama cu nr lui de telefon, fara vreo adresa sau portofoliu, fara whatsapp, ceea ce este dubios si bine ca am cautat nr lui de telefon pe internet, iata ca am gasit doua adrese de internet pline de reclamatii la adresa acestui Marius tufan care a pagubit atata lume. Ma simt norocoasa datorita voua ca am scapat de un lup printre oi. Ii va veni si lui ziua cand si-o va lua definitiv si asa ii doresc sa pateasca. L-am verificat si pe facebook, pare tigan cocalar care stie doar sa fure bani si atat.

www.facebook.com/tufanmarius
0732 551 083
+2
Capcană cost
Mi-a cerut banii avans si apoi a disparut cu lunile, nu mi-a mai raspuns dupa 4 nr de telefon diferite. Abia dupa ce am fost la politie si l-am amenintat cu politia, a venit. Mi-a facut montajul stramb si gresit, mi-a insemnat toate placile de pal cu carioca permanent, nu iese nici cu diluant. M-a pacalit si mi-a cerut bani pt feronerie de calitate dar a adus chinezarii, no-name, mi-a pus putine suruburi si toate tremura, e totul distrus. Prietenii mei si-au rezolvat mobila la acelasi pret in doar 3 saptamani, nu 3 luni ca la mine si stramba.

Marius Tufan, un tigan www.facebook.com/tufanmarius

Feriti-va de el, reclamati-l la politie.
+3
ma bucur ca ati trecut prin acest eveniment poate o sa va fie invatare de minte si cand ii vedeti ca sunt mai inchisi la culoare sau ca fac dezacorduri gramaticale mamamca seminte si asxulta mamele nu ii mai primiti in casa Cine va pus sa primiti in casa asemenea elemente anti sociale? cine este vinovatul? Daca as fi fost in locul lui as fi spus ca m-ati luat cu forta de pe strada ca mi-ati promis ca ma platiti mi-ati dat niste bani dar aia erau conveniti doar pt o singura zi de munca. inafara de asta ni am avut parte de protecria muncii facuta specific pentru santierul dvs. Nu mi-sa facut Site Induction. Nu am primit echipamente de protectie a muncii adecvate ci unele care mi-au deteriorat starea de sanatate. Am primit scule ne omologate ne autorizate fara marcaj ce si fara inspectia tehnica. m-am curentat la flex-ul cu care m-am si taiat putin la piele Nu am avut trusa de prim ajutor si nici macar personal calificat care sa acorde primul ajutor. Cred ca m-am imbolnavit de LEPTOSPIROZA CA MA MUSCAT UN SOBOLAN PE SANTIERUL DVS. inafara de asta acum as fi chemat pe loc salvarea pentru ca am inhalat asbest iar datoria dvs era sa fi controlat cuno firma autorizata daca exista asbest in cladire. acum trebuie sa imi platiti despagubire tot restul vietii ca asbestul nu mai iese niciodata in totalitate din organism. Iar auzul mi-a fost afectat irecuperabil datorita vibratiilor produse de catre ecipamentele ... si nu am avut casti testate si omologate cu verificarea periodica valabila. inafara de asta am fost ous sa lucrez cu substante chimice periculoase fara sa imi fi fost aduse la cunostinta imprealabil actiunile acestora asupra mea. Nu am avut trusa de prim ajutor cand m-am zgariat. Nu am fost supravegheat cand am intrat intr-un loc stramt si ingust sub ghiuveta cu o singura cale de iesire. Cine ar fi dat alamrma daca ru faceam o criza de epilepsie sau diabet sau claustrofobie acolo. Am stat blocat sub ghiuveta timp de 18 ore fara sa fi venit nici un supraveghetor sa vada ce se intampla. cred ca am ramas cu traume psihice pentru tot restul vietii ca am de la faptul ca nu am putut sa ma misc din pozitia incomoda in care printr-un accident am ajuns. nici nu puteam tipa pt ca imi intrau fulgi de.asbest din aer mai multi in plamani. Pana la urma dupa mai multe zgârieturi pe care le-am suferit intr-o sârmuliță ruginită picată de la o perie de sârmă am reușit să ies singur de acolo. acum este posibil să fac și tetanus. Si cu muscatura de soarece cum ramane?
+1
Capcană cost
Tufan Marius 0732.551.083 este un mare hot si mincinos, ia banii in avans si nu mai raspunde la telefon cu lunile de zile.

Lucreaza cu materiale foarte ieftine si manopera foarte proasta la pret de manopera premium.

www.facebook.com/tufanmarius
0732 551 083

Toate parerile pozitive de aici sunt scrise de el si de gagica-sa Anca Ghimis

www.facebook.com/anca.ghimis
+3
Număr serios
Recomand,Eu sunt multumita!!
-3
va rezolvat bine ?
Capcană cost
UN TZEPAR NENOROCIT !
+3
Număr serios
La inceput am avut putine emotii, dar acum ca mi-a finalizat mobilierul in ap pot spune ca este o firma serioasa!!
-3