0723728904 | Vodafone, România

Cine sună de la 0723728904?
Cine deține numărul 0723 728 904?

0723728904 este un număr de telefon mobil din rețeaua Vodafone din România.

  • 27 × Număr serios
  • 14 × Hărțuire, limbaj vulgar
  • 6 × Reclamă agresivă
  • 4 × Alt motiv
  • 2 × Identitate ascunsă
  • 2 × Premii, câștiguri fictive
  • 1 × Capcană cost
  • 1 × Colectare debite
  • 1 × Telemarketing
Dubios
0723728904
Nedemn de încredere Demn de încredere 3
Rating: 3 din 5 (din 58 recenzii)

Ai fost apelat de 0723 728 904 sau ai primit un SMS sau Fax de la acest număr?

Descrie incidentul, pe cât posibil fără a divulga informații private despre tine sau apelant.

Informații despre 0723728904

Prefix: 723

Rețea: Vodafone

Tip telefon: Mobil

Zonă: România

Portat în altă rețea: verifică


Format național: 0723 728 904, 0723.728.904, 0723-728-904

Format internațional: +40 723 728 904, +40723728904

Localizare pe hartă

58 recenzii

Adaugă recenzie
Colectare debite
Hai ca ai avut vointa 7 zile, sa nu-ti mai lasi recenzii mincinoase, escrocule! poti sa mai postezi vreo trei, asa ca pe final de luna. Mars la munca si nu mai escroca pe ma-ta toata ziua ca nu ne trebe tigani ca tine! Mai minte putin ca ai plecat din tara, dar te rog sa nu minti ca te-ai intors, ca nu te vrem inapoi, ok? ok. Oare cand o sa inteleaga tembelii astia de-si lasa cometarii singuri, ca toti oamenii (normali cu capul) de pe planeta isi dau seama cand e una si aceeasi persoana care posteaza? vaai :))))))) :)))) :)))))
+1
Hărțuire, limbaj vulgar
țepar libidinos
+1
Identitate ascunsă
iar prostu asta care-si lasa singur recenzii pe aici. nici mila nu imi mai e de individul asta bolnav psihic cu crize psihotice dimineata, la pranz si seara. oare cand se va uita in oglinda si ii va fi rusine de propriul chip de escroc ce e? uitati-va ce texte kilometrice isi lasa singur, de parca nu se poate observa ca fiecare text kilometric de aici e scris de una si aceeasi persoana. rusine, tiganile, rusine! mars la munca cinstita, lasa recenziile, minciniosule!!! macar de data asta a scris "pavel sorin" in loc de "SLOBODA MERCEDESA" :))))) asa cum a facut intr-o recenzie postata de el mai jos :))) ce prost e. tuluaie prostu mare.
+1
Număr serios
Un mmare Domn !
Chiar dacă acum nu mai locuiește în România A alocat o zi întreagă să mă ajute GRATIS ! Eu am o covrigărie patiserie simingie și am un cuptor Bilancia.
Acest cuptor nu mai funcționa.
Am încercat eu ca prostul de am luat un trasformator șî am băgat curent direct în placa de piese cu transformatorul încercând să încerc motorul!
Eu am desfăcut firele de la motor și în loc să bag curent în motor am băgat curent în placa de piese.
Am reușit să ard cu mâna mea mai multe piese și am chemat sobor de firme, toți doreau să îmi vândă placa de bază cu 2000 euro nimeni nu dorea să îmi repare placa de piese.
Așa că am tot plătit benzină transport deplasare pe la unele firme și pe la alte firme să se deplaseze până la Comuna Ticvaniu Mare de banii care i-am dat pe la toate firmele doar să se scarpine in cur și să îmi spună că este defect îmi cumpăram un cuptor nou.
DAR CÂND L-AM SUNAT PE DOMNUL INGINER MI-A TRIMIS GRATIS UN PROCESOR NOU, MI-A TRIMIS GRATIS UN OPTOCUPLOR UN TRANZISTOR UN VARISTOR O DIODĂ O SURĂ DE 3,3VOLTI și alte câteva piese șî i-a explicat unui prieten electronist ce lucrează la hidrocentrală ce să schimbe cum să schimbe și i-a spus că o să mergă din prima.
Nu îumi vine să cred Chiar a avut dreptate!
Când am dat drumul la cuptor cuptorul a început să meargă !
Un adevărat specialist profesionist plus că nu mi-a cerut nici un ban !

AM AFLAT CĂ ÎL TOT ȘANTAJEAZĂ UN EXCROC CARE TOT DĂ DISLIKE-URI PE AICI
CĂRUIA I-SA PUS PATA PE DOMNUL INGINER PENTRU CĂ EL A FĂCUT O PAGINĂ WEB ÎN CARE DĂDEA INFORMAȚIILE GRATUITE în care el își împărtășea gratis cunoștințele pe care le-a acumulat în 40 de ani de activitate încâmpul muncii cu următoarele generații.
Iar un om acesta care tot dă vot-uri negative pe aici și scrie tot felul de povești răutăcioase se oftică rău de tot este extraordinar de invidios pe faptul că Domnul inginer a pus pe internet foarte multe informații apsolut gratuite pe care mulți alți nenorociți cereau bani înaintea lui !
Iar acum acei oameni hapsâni avari calici ursuzi invidioși haini cred că dacă o să existe informație moca pusă de cineva pe internet ei nu o să mai aibă cum să își câștige pâinea așa că îl împoașcă pe Domnul inginer din invidie cu dejecții !
-1
doamne, vindeca-l de psihopatia ce-i chinuie existenta. toarna tu cu mila ta agheazma mare cu butoiul in capul lui, poate ii vine mintiuca la capsorul ala virgin de informatie, ca si alte capuri de altfel pe care le poseda degeaba. da-i doamne si cu o cruce dupa cap, dade dade nu mai are tupeu jegos sa escrocheze mii de oameni care l-au platit sa munceasca, nu sa ii escrocheze. poate ii va fi rusine de faptele lui, desi nu cred. in final, doamne, poate totusi il iei la tine si ne scapi, ca mai is bugati pe aici de care trebuie sa radem, si riscam sa facem drecu infart si sa venim noi la tine inaintea dobitocului astuia. mersi, doamne. amin.
+2
cica ii da un escroc dislikeuri pe aici, bine ca iti dai tu singur 40de likeuri, "normalule cu capu ce esti tu normal". cine vorbeste de dislikeuri. voi chear credeti ca e plecat din tara? la cati a escrocat, e si normal sa isi doreasca sa nu mai calce in interiorul granitei Romaniei. plecat sa stea, ca nu ne trebe de astia.
+2
Hărțuire, limbaj vulgar
Mare atenție la acest individ!
+5
Hărțuire, limbaj vulgar
Număr.periculos!
+3
Hărțuire, limbaj vulgar
Foarte dubios și un MARE țepar !!!
+5
EXACT!!!!!
+2
Identitate ascunsă
nu ii pare nimanui rau ca pleci tu cu ma-ta din tara asta! cat de bolnav psihic sa fii sa iti dai singur 50 de likeuri? tigan borat fara demnitate! cine dracu sta sa ii dea tiganului astuia zeci si sute de likeuri la comentarii pe care e logic ca si le lasa singur? du-te la spitalul de NEBUNI si stai acolo si nu mai iesi niciodata la lumina, nu ii trebuie Soarelui sa lumineze sobolani nascuti de ma-ta!!!
+5
Număr serios
îmi pare rău pentru Dvs că plecați de finitiv din România!
Vreau să vă mulțumesc pentru oșciloscopul pe car emi-lați dat cadou să sșțiți chiar dacă este el fabricat in 1992 Ajunge la 100MHz L-am testat și merge bine Mulțumesc !
-20
ne bare bine la toti ca pleci naibii de aici. de-ai pleca de tot. infractorule, poate nu o sa-ti mai dai singur likeuri si recenzii pozitive. mars la munca, tiganule, si lasa-te de infractiuni si likeuri false.
+4
Număr serios
mie mi-a dat o bada de alergat gratis că a spus că se mută la Moskova.
Si vrea să doneze toate lucrurile pe nu poate să le ia in bagajul de cală la avion.
-9
sa se mute la ma-ta-n pizda!!!!!!! sau mai corect spus sa te muti tu in pizda ma-tii, nebunule care esti tu nebun cu capul tau de nebun!!! de ce nu ia politia masuri impotriva nebunului astuia si sa-l interneze la nebuni sau sa-l impuste? tigan borat in Rusia, direct fetita o sa fii, tiganule.
+6