Cine sună de la 0377100214?
Cine deține numărul 0377 100 214?

0377100214 este un număr de telefon din România.

  • 7 × Capcană cost
  • 5 × Identitate ascunsă
  • 4 × Hărțuire, limbaj vulgar
  • 3 × Alt motiv
  • 2 × Apel glumă
Atenție!
0377100214
Nedemn de încredere Demn de încredere 1,2
Rating: 1,2 din 5 (din 21 recenzii)

Ai fost apelat de 0377 100 214 sau ai primit un SMS sau Fax de la acest număr?

Descrie incidentul, pe cât posibil fără a divulga informații private despre tine sau apelant.

Informații despre 0377100214

Prefix: 377

Tip telefon: Necunoscut

Zonă: România


Format național: 0377 100 214, 0377.100.214, 0377-100-214

Format internațional: +40 377 100 214, +40377100214

Localizare pe hartă

21 recenzii

Adaugă recenzie
Alt motiv
am inchis iar cand am vrut sa sun inapoi mi s-a spus ca nr format nu este alocat :)
-1
Identitate ascunsă
Nu vorbeste nimeni cand raspund. Banuiesc ca e un fel de capcana. Curios e ca e al doilea numar care suna intr-o saptamana.
Hărțuire, limbaj vulgar
Sa-i fut
Capcană cost
Mi-a spus că e de la EON, și ca vor deveni Enel, și ca voi avea reducere la factura cu 20%, și punea ft multe întrebări aiurea si avea un fel de a vorbi foarte nesimțit și hartuitor. Pe fundal era gălăgie ca la un ghișeu...imi știa numele și imi ceruse info despre ultima factura achitată și despre locația unde sunt. Si pt ca m-am legat de el vizavi de aspectul asta mi-a închis în nas. Cand am incercat sa sun inapoi, imi apărea număr invalid. Nu stiu exact care vor fi consecințele pe care le voi avea in urma acestei conversații. Nu i-am dat prea multe date personale...doar județul și localitatea din care sunt.
Hărțuire, limbaj vulgar
Nu vorbeste nimeni
Alt motiv
Suna si nu vorbeste nimeni. Telefonul il identifica ca fiind din Iasi.....
Capcană cost
Clar ca e o schema de inselaciune. Nu trimit email decat dupa ce le dai datele personale si linkul primit e activ doar 10 minute... Cand le-am spus ca am citit recenzii pe internet despre ei, nu a negat nimic, mi-a urat o zi frumoasa...
M-a sunat (tot o asa zisa Iuliana) si de pe nr. +40332711846
Capcană cost
Mincinosi, se dau de la Enel ca va vor binele timp de un an sa nu va mareasca pretul la energie si pe fundal va pun inregistrari cu galagie multa de la ghiseu , cu zarva ca si cum toata lumea a dat navala peste ei, iar daca le spuneti ca mergeti personal la Enel ca nu doriti reanoirea contractului se retrag. unt escroci!.
+2
Capcană cost
Au sunat in cateva randuri si nu vb nimeni si am inchis, iar azi cand eram pe pctul de a inchide mi-a spus pe nume si s-au recomandat ca a fi de la Enel, daca doresc sa imi trimita nu stiu ce formular sa il completez pt a nu se mai majora costul pe kw...i-am spus ca prefer sa ajung intr-un punct de lucru Enel nu sa imi dau datele prin telefon unui necunoscut...(era o femeie la telefon iar pe fundal se auzeau alte multe voci ca intr-un callcenter)
+1
Hărțuire, limbaj vulgar
Mincinosii astia penali de la Enel au ajuns in asemenea hal incat te hartuiesc nu numai la telefon (inclusiv numarul 0217967267 si inca 10-15 numere de telefon), dar, mai nou, vin si la usa, te dezinformeaza VOIT si se exprima asa: "Suntem de la Enel. Semnati aici. Se reactualizeaza contractul". Cand, de fapt, nu se reactualizeaza nimic: se exprima asa, voit, tocmai pentru a va induce in eroare si sa va prinda in alte optiuni Enel, cu tarife “avantajoase”. Minciuni. Dar nu va spun asta. Va spun: Se reactualizeaza contractul!!

Va dati seama ca nu trebuie sa semnati niciodata, nimic, fiindca dupa perioada cu tarif mic (de regula, 1 an), daca nu stii ce ai semnat sau ca trebuie sa revii inapoi la tariful de pe Piata Reglementata, ajungi sa platesti dublu sau triplu tariful energiei electrice active. Bineinteles ca NU AM SEMNAT SI NICI NU VOI SEMNA NIMIC, NICIODATA, LA USA, CA ZICE X SAU Y. Si ma gandesc sa ii si reclam la Politie. Iar termenii nu sunt intamplatori, ci voit, in maniera confuza: "Semnati aici, se reactualizeaza contractul!!". De fapt, nu se reactualizeaza nimic, ei au de gand sa va prinda in ofertele Enelului, paguboase pentru voi (majoritatea consumatori casnici cu consum nu neaparat mare) si favorabile pentru ei. Asadar, nu raspundeti numerelor necunoscute si nu semnati ca zice unul sau altul. Cand le-am comunicat ca, daca doresc reactualizare de contract sau alte amanunte, MA DEPLASEZ LA SEDIUL ENEL, au si intors-o cu: "Aaaa... pai la sediu nu aveti ofertele acestea". Deci, va dati si singuri seama. Nu recomand. Dimpotriva, ii voi reclama si la Politie.

Zi buna.