0316204262 (DE LA BANCI FALIMENTARE DIN ROMANIA) | București și județul Ilfov, România

Cine sună de la 0316204262?
Cine deține numărul 031 620 4262?

0316204262 este un număr de telefon fix din București și județul Ilfov, România.

De la banci falimentare din Romania

Adresă: Bucuresti, Bucuresti, România

te suna sa te intrebe daca mizeria lor de banca falimentara iti este pe plac sau nu! Cacatu ala de banca nemtesc a divulgate datele pesonale ale detinatorilor de conturi! Am inchis contractile cu ei acum trebuie sa ma chinui s-o conving si pe mama sa se retraga de la mizeria aia.Nu vă recomand.Faceți plângere la politie.

  • 8 × Alt motiv
  • 7 × Sondaj de opinie
  • 5 × Hărțuire, limbaj vulgar
  • 3 × Identitate ascunsă
  • 1 × Premii, câștiguri fictive
  • 1 × Capcană cost
  • 1 × Donații
  • 1 × Reclamă agresivă
  • 1 × Telemarketing
  • 1 × Fax
Atenție!
0316204262
Nedemn de încredere Demn de încredere 1,6
Rating: 1,6 din 5 (din 29 recenzii)

Ai fost apelat de 031 620 4262 sau ai primit un SMS sau Fax de la acest număr?

Descrie incidentul, pe cât posibil fără a divulga informații private despre tine sau apelant.

Informații despre 0316204262

Prefix: 31

Tip telefon: Fix

Zonă: București și județul Ilfov, România


Format național: 031 620 4262, 031.620.4262, 031-620-4262

Format internațional: +40 31 620 4262, +40316204262

Localizare pe hartă

29 recenzii

Adaugă recenzie
Reclamă agresivă
ZICE CA O CHEAMA RAMONA NEAMTU
Buna ziua! RAMONA NEAMTU este operator callcenter la Mercury Research. Motivul pentru care v-a contactat a fost acela de a va invita sa raspundeti unui sondaj telefonic.Daca nu doriti sa raspundeti unui sondaj de opinie este suficent sa refuzati si nu veti mai fi contactat. Informatii despre activitatea pe care o desfasuram puteti gasi pe site-ul nostru: https://ro.mercury.ro/
+1
Hărțuire, limbaj vulgar
De unde faceti rost de numerele de telefon si cine va da acordul sa le stocati intr-o baza de date pe care o accesati si o folositi periodic?
+2
Numerele de telefon pe care le folosim sunt generate aleator de calculator. Daca nu doriti sa raspundeti solicitarii noastre de a participa la un sondaj de opinie este suficient refuzul dvs. Informatii despre activitatea, foarte serioasa dealtfel, pe care o desfasuram puteti gasi pe site-ul nostru: http://ro.mercury.ro/
Hărțuire, limbaj vulgar
Bai asta de la Mercury Research - ,,companie independenta de sudii de piata" da-ne si noua numarul tau personal de telefon sa te sunam si noi asa cum ne sunati voi. Promitem ca o sa respectam legea 677/2001 asa cum o faceti si voi.
+1
Mercury Research respecta atat legea pe care ati mentionat-o, 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, cat şi Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice. Gasiti detalii aici: http://www.mercury.ro/public/docs/NOTA-DE-INFORMARE-PRIVIND-PROTECTIA-DATELOR-PERSONALE.pdf Date de contact gasiti pe site-ul nostru http://ro.mercury.ro/ Acolo va putem da relatii despre activitatea noastra si putem raspunde nemultumirilor pe care le aveti.
Identitate ascunsă
Politicos, m-a trezit. Am zis nu.Politicos am intrebat de unde are numarul? Generat aleator. Politicos a intrebat cand poate sa revina mai tarziu. Am zis mai bine hai sa incercam acum eram somnoros.
Prima intrebare:
Aveti varsta cuprinsa intre 17 si 77 de ani?
Aveti in familie pe cineva caare lucreaza in publicitate media etc....
Cate telefoane personale aveti si ce sunt
Voda si digi
Pe care il folositi mai des va rog sa alegeti unul
digi
Va multumesc pentru timpul acordat nu corespundeti pentru aceste intrebari
+2
Politicos va multumim la randul nostru pentru disponibilitatea de care ati dat dovada, mai ales ca apelul telefonic a venit intr-un moment nepotrivit.
Alt motiv
Am fost contacyay de acest numar, din fericire in timpulm programului de lucru.
Din cate vad, am fost chiar norocoasa.
Eu am incercat sa-i sun, dar nu raspunde nimeni
+1
Motivul pentru care nu v-a raspuns nimeni este urmatorul: numarul de pe care ati fost sunata este o iesire din centrala si nu poate fi apelat din afara. Daca pe viitor veti mai fi sunata puteti solicita informatii apeland numarul de telefon pe care il gasiti in sectiunea "Contacte" a site-ului nostru: http://ro.mercury.ro/ Puteti lasa un mesaj si pe pagina noastra de FB: https://www.facebook.com/mercuryresearch/
+2
Identitate ascunsă
Astia sunt cu siguranta niste excroci
care au lucrat prin telecom
+2
Suntem o companie independenta de studii de piata, activitatea pe care o desfasuram este apreciata de companiile care utilizează informaţii de calitate în luarea deciziilor de afaceri şi de marketing. Concluziile și rezultatele practice ale cercetării de piață oferite de noi au scopul de a sprijini acele companii care solicita informații relevante pentru luarea unor decizii corecte. Informatii despre activitatea pe care o desfasuram puteti gasi pe site-ul nostru: http://ro.mercury.ro/
-1
Sondaj de opinie
Sondaj de opinie despre OTP Bank
+1
Sondaj de opinie
ERA VORBA DESPRE UN SONDAJ DE OPINIE REFERITOR LA AUDIENTA RADIO. iNTREBARILE MI S-AU PARUT PREA PERSONALE SI FARA LEGATURA CU AUDIENTA RADIO
Operatorul care v-a contactat realiza un sondaj de opinie care masoara audienta radio.Puteti gasi in presa detaliile realizarii acestui sondaj, daca veti parcurge articolul veti gasi si motivele pentru care v-au fost adresate respectivele intrebari: http://www.audienta-radio.ro/default.aspx?id=6 Munca pe care o desfasuram implica seriozitate si determinare. Intrebarile socio-demografice (nr.membrilor care alcatuiesc familia si varsta lor, sexul, educatia, zona de rezidenta, daca o persoana este sau nu activa si ce fel de activitate desfasoara), toate aceste date ajuta la conturarea profilului socio-demografic al ascultatorului de radio (in cazul acestui studiu). Subliniem ca nimeni nu este obligat sa raspunda unui sondaj de opinie, un refuz este suficient si operatorul nu va insista in a va convinge. Puteti gasi info pe internet despre activitatea pe care o desfasuram, numere de telefon unde puteti suna si cere relatii despre persoana care v-a contactat, garantat veti obtine aceste informatii: http://ro.mercury.ro/ Cu totii avem dreptul la o opinie, avem dreptul sa ne exprimam aceasta opinie daca ne este solicitata sau sa nu o facem daca nu dorim lucrul acesta. Sensul muncii desfaurate de noi are ca obiect venirea in intampinarea nevoilor pe care le avem dar ca sa stim ce sa oferim trebuie sa aflam si ce anume va doriti si nu putem afla asta decat intreband, nu putem imbunatati ceva decat afland care sunt nemultumirile, nu putem aduce lucruri noi daca nu aflam ce nemultumiri exista fata de cele vechi. De aceea parerea dvs. conteaza.
-1
Sondaj de opinie
Intrebari legate de serviciul de relatii cu clientii al unei banci
+1
Numarul de telefon de pe care ati fost apelat apartine Mercury Research, companie independentă de studii de piață cu intentia de a finvitat sa participati la un sondaj de opinie. Subliniem ca nimeni nu este obligat sa raspunda unui sondaj de opinie, un refuz este suficient si operatorul nu va insista in a va convinge. Informatii referitoare la activitatea desfasurata de noi puteti gasi pe site-ul nostru: http://ro.mercury.ro sau pe pagina noastra de FB: https://www.facebook.com/mercuryresearch/ Sensul muncii desfaurate de noi are ca obiect venirea in intampinarea nevoilor pe care le aveti dar ca sa stim ce sa oferim trebuie sa aflam si ce anume va doriti si nu putem afla asta decat intreband, nu putem imbunatati ceva decat afland care va sunt nemultumirile, nu putem aduce lucruri noi daca nu aflam ce nemultumiri exista fata de cele vechi. De aceea parerea dvs. conteaza.
Premii, câștiguri fictive
spam
Numarul de telefon de pe care ati fost apelat apartine Mercury Research, companie independentă de studii de piață cu intentia de a finvitat sa participati la un sondaj de opinie. Subliniem ca nimeni nu este obligat sa raspunda unui sondaj de opinie, un refuz este suficient si operatorul nu va insista in a va convinge. Informatii referitoare la activitatea desfasurata de noi puteti gasi pe site-ul nostru: http://ro.mercury.ro sau pe pagina noastra de FB: https://www.facebook.com/mercuryresearch/ Sensul muncii desfaurate de noi are ca obiect venirea in intampinarea nevoilor pe care le aveti dar ca sa stim ce sa oferim trebuie sa aflam si ce anume va doriti si nu putem afla asta decat intreband, nu putem imbunatati ceva decat afland care sunt nemultumirile, nu putem aduce lucruri noi daca nu aflam ce nemultumiri exista fata de cele vechi. De aceea parerea dvs. conteaza.