Cine sună de la 0264308047?
Cine deține numărul 0264 308 047?

0264308047 este un număr de telefon fix din Cluj, România.

  • 9 × Capcană cost
  • 4 × Alt motiv
  • 3 × Telemarketing
  • 2 × Identitate ascunsă
  • 1 × Reclamă agresivă
Atenție!
0264308047
Nedemn de încredere Demn de încredere 1,4
Rating: 1,4 din 5 (din 19 recenzii)

Ai fost apelat de 0264 308 047 sau ai primit un SMS sau Fax de la acest număr?

Descrie incidentul, pe cât posibil fără a divulga informații private despre tine sau apelant.

Informații despre 0264308047

Prefix: 264

Tip telefon: Fix

Zonă: Cluj, România


Format național: 0264 308 047, 0264.308.047, 0264-308-047

Format internațional: +40 264 308 047, +40264308047

Localizare pe hartă

19 recenzii

Adaugă recenzie
Alt motiv
Am fost apelat.07.05.2019,Nu am răspuns.
Identitate ascunsă
m-au sunat hotii! sunt niste hoti nu raspundeti la hoti!
+1
Alt motiv
Am fost apelată de acest număr.
Telemarketing
BT - Oferta Servicii
+3
Alt motiv
am fost apelat de acest numar
+1
Reclamă agresivă
Am cont la Banca Transilvania <b>dar am bifat in contract ca <u>nu</u> vreu sa primesc nici un fel de oferta.</b>
In contractul pt deschiderea contului am bifat unde scria asa:
<b>nu sunt de acord</b> cu prelucrarea datelor mele personale/ de contact de catre Banca, <u>imputernicitii si/sau partenerii acesteia</u>, in conformitate cu prevederile legale in vigoare, in scopul de a primi informatii cu <u>caracter de marketing/publicitate vizand produse/activitati ale Bancii <i>si ale partenerilor sai.</i></u></b>
Cu toate astea in mai putin de o luna de la deschiderea contului am primit telefon de la nr asta! Probabil nu e diect BT, ci altii, dar au acces la baza de date a bancii. Daca o sa intreb la banca de ce s-a incalcat ceea ce am convenit in contract ma astet sa faca pe nestiutorii. Dar e clar ca din interior se obtine accesul la baza de date, deci ei il dau tertilor.
Si atentie, nu e vorba numai de BT, aceste practici sunt valabile la orice banca, fiindca inainte aveam cont la ING si eram sunat frecvent de pe numere asemanatoare, dar atunci nu bifasem in contract ca nu doresc oferte.
Cum faceam o cumparatura mai substantiala cu cardul sau online, de ex. cumparam ceva electronice, hop sunau si imi propuneau carduri, imprumuturi, zicandu-mi ''de exemplu va puteti cumpara aparatura electronica''! E clar ca urmaresc fiecare cumparatura si hop vin cu ceva cu care sa te prinda. <b>Dar eu vreau sa cumpar <u><i>numai ce</i> vreau eu</u>, <u>numai <i>cum</i> vreau eu</u> si <u><i>numai atunci cand vreau</i> eu</u>; <u>nu ma intereseaza ce vor ei.</u></b> Destul ca le dau comisioane.
Deci asta e si reclama agresiva si hartuire!
+6
Alt motiv
Se prezinta Banca Transilvania. Propun oferte. Insista. Ce urmaresc- nu cunosc. Am refuzat ofertele lor.
+2
Am cont la Banca Transilvania dar am bifat in contract ca nu vreu sa primesc nici un fel de oferta. In contractul pt deschiderea contului am bifat unde scria asa: nu sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale/ de contact de catre Banca, imputernicitii si/sau partenerii acesteia, in conformitate cu prevederile legale in vigoare, in scopul de a primi informatii cu caracter de marketing/publicitate vizand produse/activitati ale Bancii si ale partenerilor sai. Cu toate astea in mai putin de o luna de la deschiderea contului am primit telefon de la nr asta! Probabil nu e diect BT, ci altii, dar au acces la baza de date a bancii. Daca o sa intreb la banca de ce s-a incalcat ceea ce am convenit in contract ma astet sa faca pe nestiutorii. Dar e clar ca din interior se obtine accesul la baza de date, deci ei il dau tertilor. Si atentie, nu e vorba numai de BT, aceste practici sunt valabile la orice banca, fiindca inainte aveam cont la ING si eram sunat frecvent de pe numere asemanatoare, dar atunci nu bifasem in contract ca nu doresc oferte. Cum faceam o cumparatura mai substantiala cu cardul sau online, de ex. cumparam ceva electronice, hop sunau si imi propuneau carduri, imprumuturi, zicandu-mi ''de exemplu va puteti cumpara aparatura electronica''! E clar ca urmaresc cand faci fiecare cumparatura si hop vin cu ceva cu care sa te prinda. Dar eu vreau sa cumpar numai ce vreau eu, numai cum vreau eu si numai atunci cand vreau eu; nu ma intereseaza ce vor ei. Destul ca le dau comisioane. Deci asta e si reclama agresiva si hartuire!
+5
Capcană cost
A sunat timp de 3 secunde, nu recomnd sa sunati in acest caz!
Capcană cost
e un nr neserios , care streseaza. inchide-ti. nu raspunde-ti sub nici o forma
Capcană cost
Iar m-a sunat acest numar, dar a si inchis. Nu stiu ce vrea
-1