0251591735 | Dolj, România

Cine sună de la 0251591735?
Cine deține numărul 0251 591 735?

0251591735 este un număr de telefon fix din Dolj, România.

  • 28 × Reclamă agresivă
  • 8 × Hărțuire, limbaj vulgar
  • 6 × Număr serios
  • 3 × Sondaj de opinie
  • 2 × Premii, câștiguri fictive
  • 2 × Alt motiv
  • 1 × Identitate ascunsă
  • 1 × Telemarketing
Atenție!
0251591735
Nedemn de încredere Demn de încredere 1,7
Rating: 1,7 din 5 (din 51 recenzii)

Ai fost apelat de 0251 591 735 sau ai primit un SMS sau Fax de la acest număr?

Descrie incidentul, pe cât posibil fără a divulga informații private despre tine sau apelant.

Informații despre 0251591735

Prefix: 251

Tip telefon: Fix

Zonă: Dolj, România


Format național: 0251 591 735, 0251.591.735, 0251-591-735

Format internațional: +40 251 591 735, +40251591735

Localizare pe hartă

51 recenzii

Adaugă recenzie
Reclamă agresivă
Aceeasi placa despre care am citit in celelalte recenzii, despre produsele lor minunate. In momentul in care am vrut sa intreb de unde au nr meu de tel, mi s-a urat o zi buna si mi s-a inchis tel...
+1
Reclamă agresivă
Se pare ca si-au marit aria de clienti. M-au sunat pentru prima data astazi, desi vad ca de ani de zile hartuiesc oamenii cu cremele lor minune. De data aceasta oferta, care bineinteles include niste produse noi, nemaipomenite si unice in Galaxie, este urmatoarea: o crema si un ser la numai... tanaaaaa... 420 de lei. Plus un cadou la fel de unic si mirobolant. Vrajeala a ramas aceeasi, ba chiar au imbunanatit-o. Ca sa ma perie frumos, mi s-a raspuns ca au numarul meu de telefon fiindca colaboreaza cu multe doctorite si multe farmacii, si de acolo (mai exact de unde?) si-au (citez) "permis" sa ia numarul meu de telefon. Fiindca, daca nu stiati, datele personale se obtin dupa cum "indrazneste" fiecare. Iar farmaciile nu au altceva de facut decat sa le vanda lor baza de date. Ma rog, nu ai ocazia sa zici prea multe, fiindca se intervine peste ceea ce spui... am pierdut si eu, ca multi altii, minute bune fiindca, ce sa fac, se pare ca am prea mult bun simt. I-am explicat doamnei ca nu voi plati NICIODATA o asemenea suma pentru niste produse de care nu am auzit si sa revina peste 2-3 zile, fiindca vreau sa fac un research. In acel moment mi-a fost clar ca este teapa, fiindca a insistat cu cerul si pamantul sa imi dau acceptul si sa ii spun adresa, fiindca daca inchide telefonul si nu imi dau acceptul, nu mai pot beneficia de extraordinara oferta.... si daca revine cu un apel saptamana viitoare va trebui sa platesc 980 de lei in loc de 420!!! A incercat inclusiv sa ma pasuiasca cu trimiterea coletului, ca sa imi rezolv problemele financiare (asta da tupeu!), fiindca se facea ca nu intelege ca nu accept asemenea plata pentru niste produse de care nu am auzit! Din pacate nu eram langa calculator si nu am putut verifica in timp ce imi impuia capul cu produsele lor miraculoase... as fi scurtat timpul pierdut! Cand a fost clar ca refuz minunata oferta, a schimbat imediat tonul, mi-a urat sanatate si la revedere! La nici 20 de secunde m-a sunat din nou. Nu am mai avut chef... trebuia sa raspund si sa o intreb cum de nu a expirat oferta, ca doar a inchis telefonul fara acceptul meu de cumparare. Ei bine... v-am povestit toata intamplarea... trageti voi concluziile. Numai bine!
+1
Hărțuire, limbaj vulgar
Am cumpărat acum ceva timp o cremă online de la ei. Nu mi a plăcut produsul și nu am mai dorit altă achiziționare. De atunci sunt sunată aproape săptămânal. Am exprimat de nenumărate ori dorința de a nu mai fi deranjată. Mi s a spus că îmi vor scoate numărul din listă. Lucru care de atâtea luni nu se întâmplă. Ar trebui să se ia niște măsuri drastice. Asta se numește hărțuire.
+1
Reclamă agresivă
aceleasi creme incearca sa mi le vanda... nu au expirat oare?
+2
Reclamă agresivă
Niste dobitoace care ma tot suna mereu sa imi bage cremele lor pe gat.De fiecare data le spun ca nu ma intereseaza ofertele prin telefon si le blochez numerele de pe care ma suna.De fiecare data le spun sa imi scoata numarul din baza de date pentru ca nu sunt interesata de oferte ca sunt stresante si e nesimtitre pe fata de acum.Am inchis telefonul.M-a sunat din nou si mi-a spus ca "o sa va sunam in continuare".....sunt groaznici!
+3
IORGULESCU ADRIAN Adresă: CALEA SEVERINULUI, Nr. 30D,, 200222 Craiova, Dolj, România persoana de mai mai jos este titularul nr, de telefon de la care esti sunat iar mai apoi nu vorbeste nimic si inchide : Adresă IORGULESCU ADRIAN CALEA SEVERINULUI, Nr. 30D, Loc. CRAIOVA, Jud. DOLJ
+4
Reclamatie in baza GDPR! Sa vezi ce 20.000 de euro (maxim) isi iau amenda labagii !
+3
Reclamă agresivă
Ma suna regulat. Nu numai de la acest numar. Sunt mai multe cu prefix 0251. Le blochez pe rand. Dar apare altul. La modul obraznic si agresiv ma ia la rost ca de ce nu vreau sa primesc pachetul cu cremele lor de cacat. Nu pot decat sa nu raspund daca vad 0251 si sa l blochez pe viitor.
+3
Reclamă agresivă
Suna des ... este enervant!
+3
Reclamă agresivă
Comportament agresiv, nr meu a fost blocat imediat ce am zis ca NU doresc produsele lor, deoarece o colega a luat teapa. Mai mult, au stiut intreg numele meu. FUCK! am resunat si mi s a raspuns agresiv ! NU RECOMAND! Produsele livrate de la ei NU sunt ceea ce vand!!
+6
Reclamă agresivă
Si pe mine m-au sunat. Le-am explicat raspicat si multe despre organele genitale, din ceruri am coborat carele cu sftinti, alaturi de urari de sanatate de gen cancer si sida si urari de bine in afaceri, ca de exemplu faliment. Sper ca s-au lecuit...
+8
Coane! Ai o bere (deocamdata virtuala ) de la mine!
+10
Reclamă agresivă
+3